CD bestellen

Helaas de cd is uitverkocht!

Als je hoofd in het radio-programma Spijkers met Koppen boven water kunt houden tegenover Dolf Jansen, moet je een cd- presentatie de volgende ochtend ook aankunnen. Dat kon ook. Met flair presenteerde zangeres Diet Gerritsen zondagochtend in de TwentseWelle de cd Diet zingt Wilmink en Vossebeld.

Nee, het eerste exemplaar was niet voor Herman Finkers. Hoewel de cabaretier een fantastische tekst voor in de bijsluiter had geschreven en aanwezig was. Maar Finkers kreeg het tweede exemplaar.

Diet Gerritsen overhandigde de eerste cd aan Ank Bijleveld, de voormalige commissaris van de koningin in Oveijssel, tegenwoordig commissaris van de koning. En als bij iemand de deze cd in goede handen is, is het wel bij haar. Alleen de titel al: Ik maak voor jou een andere kroon. Ank Bijleveld is tenslotte de rechtstreekse vertegenwoordiger van de kroon die nog maar een klein half jaar op een ander hoofd staat.

Natuurlijk was er muziek bij de cd-presentatie. Het voltallige bandje trad aan: Frank Deiman (piano), Miriam Kroeze (cello) en Ruud Ouwehand (bas). En de dichter Theo Vossebeld was aanwezig en kwam met een nieuw gedicht in het Twents.

http://www.overuit.nl/