Ensemble ‘Prêt à Partir’ 

**Ensemble ‘Prêt à Partir’ Ruud Ouwehand bas, Frank Deiman toetsen, Diet Gerritsen zang, Miriam Kroeze cello.

Zondag middag 14 maart staat om 15.30 in het cultureel centrum Het Beaufort van Markelo een optreden gepland. We hopen natuurlijk dat de coronamaatregelen tegen die tijd versoepeld zijn en dat we voor een klein publiek ons ‘Willem Wilmink’ programma live kunnen presenteren.

Ensemble ‘Prêt à Partir’

Onderstaande voorstelling is speelklaar.
Nu alleen nog een ‘open podium’

**Diets Dagdreumn/ Dagdromen in het Nedersaksisch een Lente programma van Prêt a Partir.

Frank Deiman en Ruud Ouwehand lieten zich inspireren door de klankrijke Nedersaksische poezie van Theo Vossebeld en maakten een reeks nieuwe luisterliedjes over vogels en vliegen, muggen en meer, zgn ‘Luustereenkskes’

Spreek je geen Twents en versta je het niet? Geen nood, een mini cursus Twents is inbegrepen. Én de vogels klinken door in de muziek en in het ritme en de kleurrijke taal van Theo Vossebeld’s poëzie. Vogels kennen geen taalprobleem, of ze nu tjilpen en tweeten in t Twents of in een andere taal, we moeten, net als bij het Twents, onze oren open zetten om het te kunnen verstaan.