‘Wat als de zon weer schijnt’

In de MuziekWerkplaats, onze fantastische thuisbasis, zijn we druk bezig om onze eigen route planner voor de komende maanden uit te werken.

Muziekwerkplaats Deiman & Gerritsen

  1. Ons muzikale tentjes project ‘Het Muzikale Bos’ rollen we uit zodra het weer en de omstandigheden het toelaten. Muziek van Hindemith en anderen door Vocaal Ensemble Twente.
  2. Koorprojecten van Intervocaal met werktitels als ‘Het Café Chantant’ en het programma ‘Waar heeft mijn wieg gestaan’ worden momenteel on-line voorbereid en kunnen na een korte intensieve fysieke repetitieperiode nog dit jaar uitgevoerd worden. 
  3. Ons ensemble werk; musiceren met *twee, **vier, ***zes of meer personen schalen we stapsgewijs op wanneer daar groen licht voor wordt gegeven.
  4. Privé zanglessen gaan mondjesmaat van start. In de Muziekstudio is voldoende ruimte om veel zang-afstand te  houden. Ook kan de ruimte door middel van openslaande deuren goed geventileerd worden. Zeker in het voorjaar geeft dit tijdens de zangles een heerlijk vrij buiten gevoel.
  5. Voor de artistieke invulling van Het Balkonfestival 2021 op 26 en 27 juni zien we voldoende mogelijkheden om een veilig festival te kunnen programmeren. Natuurlijk met behulp van de wijkbewoners uit de Enschedese wijk Roombeek en een keur aan muzikanten uit Enschede, Overijssel én van over de IJssel.
  6. Zang – en yoga les ineen behoort vanaf dit voorjaar ook tot de mogelijkheden. In groepjes van drie werken we in de MuziekWerkplaats 75 minuten lang aan adem, houding en stem.