Najaar 2021

Het Balkonfestival 2021 werd verplaatst naar 4 en 5 september. Op zaterdagavond 4 september vonden er diverse optredens plaats tijdens een verrassende balkonwandeling door de Enschedese wijk Roombeek. Op zondag 5 september wandelden we s’ochtends door het centrum van Enschede en ontdekten we plekken waar we normaal gesproken zo aan voorbij gaan. Muzikanten uit Enschede, Overijssel én van over de IJssel trakteerden ons vanaf de diverse balkons op een afwisselend en uniek balkon programma. Voor een impressei zie: https://www.balkonfestival.nl

26 september 2021 theater Hengelo – Berlijn Parijs Broadway. aanvang 15.00 kleine zaal.

Zondag middag 3 oktober 2021 om 15.30 in het cultureel centrum Het Beaufort van Markelo. Een liedjes programma waarin de teksten van Willem Wilmink centraal staan.